Acasă > Idei de afaceri, Oportunitati de afaceri > De ce sa investesti intr-o afacere cu lumanari decorative?

De ce sa investesti intr-o afacere cu lumanari decorative?

Daca te gandesti la o afacere ce ar putea avea succes in aceasta perioada, ia in considerare o afacere cu lumanari decorative. Lumanarile au existat inca din cele mai vechi timpuri, fiind o buna sursa de lumina, si cu trecerea vremii, oamenii au inceput sa le foloseasca ca si lumanari decorative. Asadar, acestea au parcurs un drum lung de la folosirea lor initiala. Desi inca se pot folosi ca sursa de lumina, majoritatea le folosesc ca lumanari decorative.

Astfel, lumanari decorative se folosesc la diverse sarbatori, evenimente, simbolizeaza dragostea, si ofera decoruri extraordinare. Lumanarile decorative incalzesc orice atmosfera, dand o luminca calda, de care se poate bucura oricine.

Poate v-a trecut prin gand aceasta idee de afacere cu lumanari decorative, dar nu ati stiut de unde sa incepeti. Daca sunteti interesati cu adevarat, ati putea face bani seriosi cu lumanari decorative, daca va informati despre ce si cum trebuie facut. Aveti nevoie de niste provizii, un calculator pentru comenzi, bineinteles o suma de bani necesara pentru o afacere cu lumanari decorative, si nu in ultimul rand, dragoste pentru aceasta afacere. Orice afacere, daca e facuta din pasiune, si nu doar pentru bani, are mai mari sanse de succes.

Inainte de a incepe aceasta afacere cu lumanari decorative, trebuie sa aveti un plan bine structurat, pentru a va asigura ca totul va fi in ordine. Puteti incepe sa lucrati cu ceara de soia, care este printre cele mai ieftine si cele mai naturale. Stim cu totii ca in ultima vreme produsele natural sunt cele mai cautate, asadar lumanari decorative din ceara de soia ar putea fi o solutie ideala, si o investitie plina de beneficii.

O zi normala din viata unui investitor intr-o afacere cu lumanari decorative, ar incepe intotdeauna cu un mic inventar. Daca ati primit comenzi pentru lumanari decorative, va puteti apuca de lucru inca de dimineata. De asemenea, cand aveti drumuri prin alte magazine, puteti observa alte lumanari decorative, de la diverse firme, si va puteti inspira, puteti lua calitatile bune.

Avantaje pentru o afacere cu lumanari decorative:

-          Fabricarea de lumanari decorative este o munca destul de usoara, dupa ce o intelegi;

-          Materialele necesare pentru a fabrica lumanari decorative sunt destul de ieftine. Cum spuneam si mai sus, ceara din soia de exemplu, este ieftina si naturala.

-          Cererea pentru lumanari decorative este foarte mare;

-          O afacere cu lumanari decorative poate fi mediatizata si in mediul online, fiind o modalitate foarte usoara de a face profit.

Si totusi, ca la orice afacere, si o afacere cu lumanari decorative are cateva dezavantaje:

-          Daca inca nu stii cum se pot fabrica lumanari decorative, invatatul iti va lua ceva timp, si pana sa ajungi la realizarea perfecta a acestora, vei avea si cateva erori;

-          Temperatura este un lucru important intr-o afacere cu lumanari decorative. Transportarea lor trebuie facuta cu grija, si nu la temperature foarte mari, pentru a evita deteriorarea acestora.

 1. Februarie 28th, 2012 la 15:05 | #1

  Pare o idee buna,dar mai sunt cu siguranta o gramada de elemente noi,legate de modul de lucru si,nu in ultimul rand de scule necesare si logistica.Trebuie sa te documentezi foarte bine inainte de a te apuca sa bagi bani in ceva.

 2. Martie 8th, 2012 la 13:29 | #2

  Unele persoane au o slabiciune pentru obiecte decorative. Ar fi o idee buna pentru o afacere mai mica, dar atat timp cat ai si un simt estetic.

 3. Martie 17th, 2012 la 18:46 | #3

  Ideea cu lumanarile decorative nu e deloc rea dar nu uitati ca piata este deja invadata atat de producatori zonali autohtoni dar si de branduri arhicunoscute pe plan international. Tocmai am vazut unul care distribuia lumanrile parfumare prin magazinul Mobexpert. Preturile nu erau mari … cam greu de concurat pe domeniul acesta.

 4. Martie 22nd, 2012 la 10:25 | #4

  Idee veche, piata invadata, produs ieftin si cu desfacere limitata. Aceasta idee ar merge doar complementar pe langa altceva (cum amintea cineva mai sis de Mobexpert)dar ca sa faci o afacere din asta si numai din asta…. faliment asigurat. Am incercat si eu acum vre-o 15 ani.

 5. Iunie 3rd, 2013 la 16:51 | #5

  Ideea asta de afacere nu mai e tocmai o noutate, deja avem cativa pioni importanti pe piata. Nu stiu daca este ceva rentabil, nu am analizat piata asta prea bine, insa, ca in orice afacere, e important sa vii cu ceva inovativ.

 1. Nici un trackbacks momentan.